Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zelfrijden/domains/zelfrijden.nl/public_html/lib/class_mysql.php on line 41

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zelfrijden/domains/zelfrijden.nl/public_html/lib/class_content.php on line 94

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zelfrijden/domains/zelfrijden.nl/public_html/lib/class_content.php on line 98

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zelfrijden/domains/zelfrijden.nl/public_html/lib/class_content.php on line 94

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zelfrijden/domains/zelfrijden.nl/public_html/lib/class_content.php on line 98
Zelfrijden

Voorwaarden

ZelfRijden.nl probeert de regels en voorwaarden duidelijk en éénvoudig te houden, dat wil dus zeggen: géén formulieren in drievoud, géén contracten met kleine lettertjes, gewoon doen wat we samen afspreken. Als basis gelden de volgende uitgangspunten:

 • de auto mag de avond tevoren worden opgehaald (indien beschikbaar);
 • de auto moet aan het eind van de trouwdag teruggebracht zijn;
 • Per auto geldt een meerprijs voor meer dan de vrij-gereden kilometers;
 • De borg voor het huren is € 300,-
 • De borg wordt binnen één week na de huurdatum onder inhouding van evt meerkilometers en de afrekening van de benzinekosten teruggestort. 
 • De auto wordt na terugkomst in IJsselmuiden, door ZelfRijden.nl afgetankt;

 • Verlengen van de huur is tegen beperkte meerprijs mogelijk  !

Annuleren:

 • De huur dient schriftelijk te worden geannuleerd;
 • tot 3 maanden voor de huurdatum wordt 100% van de borg teruggestort;
 • tot 6 weken voor de huurdatum wordt 50% van de borg teruggestort;
 • binnen 6 weken voor de huurdatum wordt 10% van de borg teruggestort.

Verzekering

Schade aan iets wat je van een ander in gebruik hebt is altijd vervelend. Wij gaan ervan uit dat onze huurders de nodige voorzichtigheid in acht nemen. Maar een ongeluk zit altijd in het bekende kleine hoekje en is meestal niet expres veroorzaakt.

De auto's zijn uit kosten-overweging WA-verzekerd met een aanvullende inzittenden-verzekering voor 4 personen. In geval van welke schade dan ook, toegebracht aan de auto tijdens de huurperiode zal op de huurder worden verhaald.

Kort nieuws

14-4-2012 Trouwbeurs St Annakapel te Kampen

Ja het is weer zover, druk met voorbereiden op deze leuke, gezellige trouwbeurs. De Mercedes is weer klaar voor een nieuw seizoen en ook de Jaguar en Cadillac worden volop gehuurd. Laatste punten op de i zetten en hopen op mooi weer. Komen jullie ook? aanmelden is gewenst!! 

11-2-2012 Voorbereiden op Weddingfair 2012 Zwolle

Druk met voorbereiden op de beurs van morgen. Een erg leuke beurs (gratis toegang) met leuke standhouders. Ook ZelfRijden.nl is aanwezig. De Mercedes is wakker gekust uit z\'n winterslaapje. Goede auto: 3 maanden stilstaan en direct weer aanslaan, gewoon genieten! Staat morgen te pronken bij de ingang met leuke beursaanbieding. Kom lekker kijken!  

16-7-2011 Jaguar XJ weer terug in de verhuur!

De jaguar XJ is een prachtauto om in te trouwen, nu weer terug in de verhuur na noodzakelijk plaatwerkreparatie. Jaja, ook Jaguars kunnen roesten (randen wielkast). Maar het is weer een plaatje geworden, Bart Prins bedankt!

15-7-2011 Trouwbeurs St Annakapel groot succes

Joyce Wegmans en Margreet Schrader zijn erin geslaagd een fantastische trouwbeurs te organiseren! De afgelopen zaterdag gehouden trouwbeurs was een groot succes. Jan Vayne bespeelde het orgel, Sharon Kips zong fantastisch, een kippenvel-opening. Over belangstelling niet te klagen: meer dan 280 enthousiaste bezoekers! 

Onze auto\'s waren prachtig met bloemen opgemaakt door Bloemenhuis VitaFleur. Door Herman IJssel van BWPhoto zijn prachtige en leuke foto\'s gemaakt van onze auto\'s tezamen met een aantal prachtige "bruiden", die gekleed werden door bruidsmodezaak Dokter - de Graaf.

Kortom een geslaagde dag, graag tot ziens!

30-6-2011 MINI-TROUWBEURS St Annakapel te Kampen

Op zaterdag 9 juli 2011 wordt een unieke trouwbeurs ge-organiseerd in de St Annakapel te Kampen, u weet wel dé kerk van Jan Vayne. Ook wij zijn daarbij aanwezig. Houdt onze website, de kranten en de website van de St Annakapel goed in de gaten. Uniek, intiem en gratis. Kijk op de site www.sintannakapel.nl of bel rechtstreeks om je aan te melden 06-52051186 

5-2-2011 WEDDINGFAIR 2011

Heeft u de Weddingfair te Zwolle bezocht in januari 2011 en trouwt u binnenkort, houdt dan uw brievenbus in de gaten!

Prijs overzicht

Cadillac Fleetwood 60 Special : € 350,00
Jaguar XJ 4.0 Souvereign : € 350,00
Mercedes 190c : € 350,00

De bovenstaande prijzen zijn per dag.
Voor meer informatie wijzen wij u door naar onze 'Prijzenpagina'. Boven u in het menu of klik hieronder.

Meer informatie